Sunday, July 26, 2009

FRIM

Salam,
Saya uploadkan gambar kayuhan saya ke FRIM last month.
Gambar saya takde sebab sy yang amik gambar.
Hanya saya dengan Ken (berbaju kuning) saje yang membuat kayuhan hari tu.
Anyway, kalau rajin boleh open dekat Brother ken punya website beskal.com.
Ada banyak lagi fambar kayuhan kat sana.

Overall, saya enjoy dengan trail ni.
Basikal BMC pun takde buat hal..
Semuanya OK. Next time nak repeat balik kat FRIM ni. Banyak lagi trail yang belum pergi..
Sekarang ni tengah buat persediaan kayuhan antara gapi dengan PCC.
Jumpa kat sana.
Bye














4 comments:

  1. Bro, wah pergi FRIM berdua ngan Ken je ye....layan jugak trek FRIM ni kalau tgk gambar yg ko upload ni.best best.....visit aku nye fotopages at kaylah.fotopages.com utk gambar kayuhan kat Antara Gapi.Putrajaya nye ride tak dapat amik sebab aku tak penah bawak kamera pegi putrajaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. Hello Bro,
    Aiseymen....
    Nanti lepas puasa kita ajak Ken pergi revenge balik..
    Aku pun baru first time pergi..banyak lagi tempat yang belum diterokai..
    Lepas puasa kita set balik...ok

    ReplyDelete