Sunday, September 27, 2009

FRIM & Kemensah Ride

Salam,
Setelah sekian lama tak mengupdate blog, baru sekarang aku terasa dah bosan tengok blog aku sendiri sebab ada gambar orang main bola.
So,hari ni nak share gambar dengan sesiapa je la yang nak tengok blog aku ni.
Hari sabtu(26-Sept) hari tu, aku,Bro Ken, dengan geng2 Pujmac kayuh kat frim.
Detail punya citer, geng Pujmac ada update dalam diorang punya blog sebab diorang yang banyak amik gambar.. kalau ada nama "Adi" , nama aku la tu. hehehe
so, bolehla refer dekat link ni.
apapun, thanks a lot kat geng pujmac sebab sanggup tunggu kitaorang(aku dan ken)... maklumla..kitaorang kan kayuhslow...
Pastu on Sunday(27-Sept), Aku, Bro Ken, Along, Salleh dengan bro Fat layan kat Kemensah.
Dari mula kayuh asyik climbing je sampai kat puncak.. letih woo...
Tapi masa balik memang best layan downhill..
sampai bro salleh tergolek masa downhill tu..nasib baik tak de apa2 kecederaan yg teruk sgt..
Overall, semua orang enjoy and next time kitaorang nak repeat balik,,... tapi lain kali kena bawa nasi lemak, roti, sardin dan etc sebab kitorang nak berkelah kat airterjun Sofea Jane tu.. hehehe














1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete